Pizza = nálož mouky a sacharidů. Pro celiaky absolutně nevhodné. Nemluvě o štíhlé linii a plavkové sezóně!
Máme ale řešení – bezlepková směs na pizzu je unikátní svým složením a díky ní si můžete pizzu dopřát bez strachu o svou figuru ani o své zdraví.
Bezlepková verze pizzy má navíc snížený obsah sacharidů a tím pádem je ideální do LowCarb diety. Pizzu si tak už nikdy nemusíte odepírat!
Návod k přípravě:
70g směsi, 50 g vlažné vody, citronová šťáva a smícháme vše dohromady.
Vytvoříme vál a zdobíme dle chuti.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před slunečními paprsky
Informace o alergenech:
Sezamová semínka, hořčičná semínka, celer
Balení: 1000g
Nutriční hodnoty na 100 g | 1 Porce ( 75 g) | |
Energetická hodnota | 1324 kJ / 313 kcal | 993 kJ / 235 kcal |
Tuky |
1 g |
0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | 0 g |
Sacharidy | 6 g | 5 g |
z toho cukry | 2 g | 1 g |
Vlaknina | 13 g | 10 g |
Bílkoviny | 8 g | 6 g |
Sůl | 1 g | 0 g |
Složení:
Bezlepková moučná směs (jáhlová mouka, pohanková mouka), tapiokový škrob, směs vlákniny (bambusová vláknina, mouka z jitrocelové kůry), plnidlo (hydrogenuhličitan sodný), směs koření (oregano, bazalka, tymián, boršč, majoránka, rozmarýn ) látka (kyselina citronová).
Hmotnost: | 250 g |
Počet v kartonu: | 25 Ks |