Křupavé LowCarb housky
Slíbené křupavé housky a jak krásně voní… Už se těším na zítra na snídani.
Co potřebujeme na 8 menších nebo 4 klasické housky: 100g mandlové mouky, 50g lněné mouky, 200g paloučku, 3 lžíce zakysané smetany, 2 vejce, 1 lžička kmínu, 4 lžičky prášku do pečiva a sůl
Všechny suroviny důkladně smícháme a necháme těsto 15 minut odpočinout. Vytvarujeme 4 nebo 8 vyšších housek, posypeme kmínem a pečeme na 160 stupňů do zlatava cca 45- 55 minut. Během pečení troubu neotevíráme, po upečení dáme housky na papírové utěrky úplně vychladnout ( odsaje přebytečnou vlhkost).
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku Křupavé LowCarb housky (2)
Houstičky jsou luxusně výborné! A hlavně mně po nich není špatně, tak jako po běžném pečivu. Doporučuji! A děkuji za recept :))
Vypadají dobře. Rada bych je zkusila. Jen nevím co je ten palouček.