LowCarb cheesecake
Chtěli jste další recept, tak tady je :-)
Korpus:
150 g mandlové mouky, sladidlo cca 2 lžíce, 50 g másla, vanilka
Náplň: 2 balení ricotty, 1 kostka tvarohu, 1 dcl smetany ke šlehání, 2 vejce, 1 žloutek, sladidlo dle chuti, Citronová kůra
Jak na to?
Předehřejte si troubu na 180 stupňů. Vyložte si dortovou formu pečícím papírem.
Smícháme rozpuštěné máslo a všechny suroviny na korpus. Směs natáčíme na dno formy a dáme péct na cca 10 minutek.
Mezitím si vyšleháme všechny suroviny na náplň .
Na lehce vychladlý korpus nalijeme náplň. A dáme péct prvních 15 minut na 200 stupňů. Poté teplotu snížíme na 110°C a pečeme cca 40-50 minut.
Cheesecake nechejte dobře vychladit ať nepopraska. Nejlépe přes noc.
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku LowCarb cheesecake (0)
Zatím žádné názory