LowCarb cheesecake


Chtěli jste další recept, tak tady je :-)

 

Korpus:

150 g mandlové mouky, sladidlo cca 2 lžíce, 50 g másla, vanilka

 

Náplň: 2 balení ricotty, 1 kostka tvarohu, 1 dcl smetany ke šlehání, 2 vejce, 1 žloutek, sladidlo dle chuti, Citronová kůra

 

Jak na to?

Předehřejte si troubu na 180 stupňů. Vyložte si dortovou formu pečícím papírem.

Smícháme rozpuštěné máslo a všechny suroviny na korpus. Směs natáčíme na dno formy a dáme péct na cca 10 minutek.

Mezitím si vyšleháme všechny suroviny na náplň .

 

Na lehce vychladlý korpus nalijeme náplň. A dáme péct prvních 15 minut na 200 stupňů. Poté teplotu snížíme na 110°C a pečeme cca 40-50 minut.

 

Cheesecake nechejte dobře vychladit ať nepopraska. Nejlépe přes noc.

LowCarb cheesecake



Příspěvky ke článku LowCarb cheesecake (0)

Zatím žádné názory