Cudle na česneku s mletým masem a domacím ajvarem
Prostě mňamka Cudle na česneku s mletým masem a domacím ajvarem
Na dvě porce: 2 cukety, 300g mletého masa, 2-3 lžíce ajvaru, 1 lžička chilli, 3 česneky, olivový olej, sůl, pepř, sýr na ozdobu
Mleté maso si lehce orestujeme na pánvi, přidáme 2-3 lžíce ajvaru, pepř, sůl, 1 lžička chilli, 2 prolisované česneky a restujeme dále za občasného míchání cca 5 minut až bude maso hotové.
Cudle si vytvoříme pomocí škrabky ( jen do semínek), na druhou pánev si dáme olivový olej a do něj lisovaný česnek. Až začne česnek pěnit přidáme cudle a minutku restujeme na česneku. Ihned podáváme. Maso ozdobíme například strouhaným sýrem.
Dobrou chuť
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku Cudle na česneku s mletým masem a domacím ajvarem (0)
Zatím žádné názory