Květákový mozeček s uzeným masem
Budeme potřebovat: 1 menší květák, 4 vejce, 1 cibuli, 1 lžíci másla, uzené maso, sůl a pepř
Postup: Květák očistíme a rozebereme na drobné růžičky. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, přidáme květák a vaříme ho do poloměkka. Poté jej důkladně scedíme a necháme okapat. Cibuli a uzené maso nakrájíme nadrobno a osmažíme v pánvi na másle. Přidáme květák, osolíme, opepříme a promícháme.
Zalijeme v hrnečku rozkvedlanými vejci. Mícháme do zatuhnutí vajíček.
Přejeme dobrou chuť :-))
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku Květákový mozeček s uzeným masem (0)
Zatím žádné názory