LowCarb Pečený hovězí guláš s knedlíky
Budeme potřebovat: hovězí kližku, stejné množství cibule jako objem masa, papriky a rajčata (kolik se vejde do pekáče) sůl, pepř, paprika sladká, paprika pálivá, 3dcl vody.
Maso, cibuli a papriky nakrájíme. Do pekáče dáme na dno všechnu cibuli, na ní maso a koření, na maso rajčata a papriky do úplně plna. Podlijeme vodou. Pekáč přikryjeme víkem a pečeme v troubě na 180°C 5-6 hodin. Pozor po celou dobu pečení pekáč neotevíráme. Po upečení zamícháme a podáváme.
KNEDLÍKY na dvě porce (cca 8-9 plátků) : 2 vejce, 2 lžičky olivového oleje, 8 rovných lžic mandlové mouky, sůl, troška kmínu, 1 lžička prášku do pečiva, olivový olej
Suroviny na knedlík dáme do misky a vyšleháme vidličkou. Směs rozdělíme do dvou klasických hrníčků. ( Dno vymažeme troškou olivového oleje) Vložíme do mikrovlnky a vlníme 2,5 minuty.
Po chvilce vyklopíme, necháme trošku vychladnout a rozkrojíme.
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku LowCarb Pečený hovězí guláš s knedlíky (0)
Zatím žádné názory