LowCarb Vepřové nudličky na pepři s restovanými fazolky
Budeme potřebovat: 400g vepřového masa, 100 ml smetany ke šlehání, 300 ml vody, olej, sůl, pepř třeba tří barev, 1 lisovaný česnek a balení fazolových lusků.
Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a na oleji zprudka osmahneme. Zmírníme plamen a po chvilce podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a necháme zvolna podusit.
Maso dusíme než je měkké, asi tak 20 - 30 minut. Poté dle potřeby přidáme ještě vodu, smetanu a opět pepř. Krátce povaříme, zaprášíme lněnou moukou a zamícháme pro finální zahustění.
Během dušení masa vedle na pánvi orestujeme na oleji fazolky. Dochutíme je solí, pepřem a na závěr česnekem.
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku LowCarb Vepřové nudličky na pepři s restovanými fazolky (0)
Zatím žádné názory