Luxusní květákové rizoto s mletým masem
Budete potřebovat: 1 květák, 200 g mletého hovězího masa, 1 lžíci ajvaru nebo protlaku, 70 g strouhaného sýra, lžičku mleté červené papriky, sůl, pepř, vodu a olivový olej
Postup: Ve vyšší pánvi na oleji orestujete mleté maso. Osolíte, opepříte a dusíte ho asi 10 až 15 minut. Omytý květák rozeberete na růžičky a v mixéru jej rozmixujete na drobné kousky. Takto připraveny květák vložíte do pánve s masem, přidáte zbylé koření, cca 2dcl vody a za občasného míchání dusíte dokud nevyvaříte vodu, zbyde jen šťáva a květák nebude měkký cca 10 min.
Každou porci květákového rizota nakonec můžete posypat nastrouhaným sýrem.
Přejeme dobrou chuť.
Sdílet s přáteli Připnout Poslat e-mailem Vytisknout
Příspěvky ke článku Luxusní květákové rizoto s mletým masem (0)
Zatím žádné názory