Jak začít s LowCarb?


Chodí mi spoustu dotazů, jak začít s LowCarb. Tak to dnes zde trošku shrnu a uvidíte, že to není nic těžkého a zvládnete to i Vy.

Jak začít?

KDYŽ MÁTE HLAD, JEZTE SE DO SYTA! NEJEZTE, KDYŽ HLAD NEMÁTE!

Nebojte se jednoduše a hlavně na plno. Na půl to podle nemá cenu, jelikož bude demotivační, že třeba neuvidíte žadné výsledky a tak bude rychle konec stejně jako začátek..  Vím, že někdo třeba bude zkoušet pomalinku začít jen to beru podle sebe, že to by jsem se tak daleko asi nedostala.

Začala jsem vytisknutím manuálu na lednici a ,,čistkou,, vše z lednice a špajsky co není LowCarb dle manuálu šlo pryč – strejdovi.  Těstoviny.. brambory..mouky..cukr… A teď Vám nastane velký problém skoro nic Vám nezbude.  Jejda z čeho budu vařit.  Panika ?

Na začátku je to nezvyk. Prostě místo maso s bramborem si dám maso a salát nebo kupu zeleniny – zjednodušeně.

Na snídani si nedám 3 vajíčka a housku,ale 4 i 5 vajíček a celou nakrájenou okurku jako přílohu. Zase jen velmi zjednodušený příklad.

Další časté dotazy a co když chodím do práce? Já také chodím do práce denně a nevařím si tam.

Ideální je přemýšlet dopředu co budu zítra jíst v práci nebo ještě lépe co budu tento týden vařit? A na to si nakoupit a vařit a dávat si jídlo do krabičky.

Právě ted sedím v práci v kanceláři a jím cuketový krém, který jsem si dělala včera.

Přeji Vám pevnou vůli a nebojte se není to vůbec těžké – Vy to zvládnete! ?

Jak začít s LowCarb?



Příspěvky ke článku Jak začít s LowCarb? (0)

Zatím žádné názory